Jelenléti ív az összevont szakmai gyakorlathoz

Azon pedagógia és sport ágazatos tanulók esetén, ahol a MóraVitál Kft-n keresztül történik a szakmai gyakorlat lebonyolítása, ott szükséges a jelenléti ív kitöltése a szakmai gyakorlat teljesítéséhez.

A jelenlét íveket havonta kell eljuttatni a MóraVitál Kft-hez. Fontos, hogy július első napjaiban a júniusit, majd a gyakorlat végét követő napokban az aktuálisat is adja le a tanuló. A júniusi íveket július 5-ig kell megkapni a MóraVitál Kft könyvelésének.

Az eljuttatás módja

  • Ha a tanulók Masa László tanár úrnak a GD-ben 2019. július 3-ig leadják a jelenléti ívet, akkor Ő kiviszi azokat a MóraVitál Kft-hez.
  • Megoldás lehet, hogy hétfőn (2019. július 1-jén) elsőbbségi levélben feladják a jelenléti ív fejlécében található címre.
  • Ideiglenesen elfogadják azt is, ha a jó minőségű szkennelt dokumentumot elküldik a vitalkonyveles@morahalom.hu e-mail címre.

Magyarázat a jelenléti ívekhez

Aki az első hónapban, 2019. június 17 és július 12 között teljesíti az összevont szakmai gyakorlatot, az az erre előkészített íveket használja. Akinél ez tovább csúszik júliusba, akkor használja a teljes július hónapot tartalmazó ívet. Ha valakinek átnyúlik augusztusra is, akkor ezt a dátumok nélküli íven dokumentálhatja.

Július – augusztus hónapok esetén is legkésőbb a következő hónap 5. napjáig meg kell érkezni az íveknek Mórahalomra.

Ha korábban küldi be a jelenléti ívet, akkor korábban kapja meg a szakmai gyakorlatért járó pénzt.

Fontos szabályok

A gyakorlatot csak összefüggően lehet teljesíteni. (Óvodai takarítási szünet miatti megszakítás elfogadható).

A jelenléti ív és a foglalkozási napló legyen összhangban.

A szakgimnáziumi osztályoknak (10-11.évfolyam) napi 7 órát kell teljesíteni. Ha a munka kezdésének időpontja 8:00, akkor a befejezés időpontja 15:00 óra kell legyen,  tehát az ebédszünet idejét nem kell külön számolni. 

A szakképzős osztályoknak (13. évfolyam) napi 8 órát kell teljesíteni. Ha a kezdés időpontja 8:00, akkor a munka befejezésének időpontja 16:00 óra kell legyen, tehát az ebédszünet idejét nem kell külön számolni. 

A kitöltéshez a megfelelő mintát kell használni.