Ágazatok

Ágazatok

Suli a Marson - a sokszínű iskola, ahol jó diáknak lenni!

Kedves Leendő GD-s Diákunk!

Iskolánk jelszava: Suli a Marson - a sokszínű iskola, ahol jó diáknak lenni!

Te is a Digitális nemzedékhez tartozol, nálunk megismerkedhetsz:

  • a szerverek, PC-k, vezetékes illetve optikai hálózatok építésével, telepítésével, üzemeltetésével, a robottechnika alapjaival;
  • az elektronikus áramkörök működésével, a mikrovezérlők, a PLC-k programozásával.

Te is kíváncsi vagy:

Környezetvédelem és vízügy ágazat

TÉGY MA A KÖRNYEZETÉRT, HOGY A HOLNAP SZEBB LEGYEN!

1. Hulladékfeldolgozó munkatárs szakma

A hulladékgazdálkodás egy dinamikusan fejlődő iparág, amely biztos egzisztenciát kínál a szakterületen dolgozóknak. Tevékenységi körébe tartozik a hulladékok szakszerű gyűjtése, tárolása, a gyűjtőhelyek, telephelyek eszközeinek, berendezéseinek üzemeltetése és karbantartása. További feladata az egyes hulladékfajták megkülönböztetése, a vett minták jellemzőinek vizsgálata.

Sport ágazat

TEGYÉL MA AZ EGÉSZSÉGEDÉRT!

1. Fitnesz-wellness instruktor

Széles bázisú sport-és mozgástudományi alaptudás birtokában önállóan tervez, szervez és vezet csoportos, illetve egyéni edzéseket, edzésprogramokat, rekreációs sportlétesítményekben. Tevékenysége a lakosság fittségi állapotának javítására irányul, népszerűsíti az egészséges életmódot, egészségmegőrzést és a mozgásprogramokat.

Pedagógia ágazat

HA SZERETSZ EMBEREKKEL FOGLALKOZNI, AKKOR GYERE ÉS TANULD KI A SZAKMÁT!

1. Pedagógiai munkatárs

Szakirány: Pedagógiai asszisztens

A kompetenciahatárokat betartva közreműködik a gyermek/fiatal tevékenységeinek, tanítási óráinak előkészítésében és lebonyolításában. Részt vesz az intézményen belüli és intézményen kívüli programok, szabadidős feladatok előkészítésében és lebonyolításában.

Közlekedés és szállítmányozás ágazat

HOGY MINDEN ÉS MINDENKI ELJUSSON ODA, AHOVA SZERETNE!

1. Logisztikai technikus

Ha kíváncsi vagy, mi áll a siker mögött és milyen utak vezetnek oda, ha gyakorlatias, kreatív vagy, és vágysz a sikerre, akkor nem kerülheted el a logisztikát! Ha meg akarod tudni a kereskedelem, szállítás, raktározás, gyártás-tervezés, hova tovább: a fejlődés titkait, itt az idő, hogy együtt fejtsük meg! Köztünk a helyed!

Elektronika és elektrotechnika ágazat

1. Elektronikai műszerész

A gyártó és a kiszolgáló ágazatok középfokú végzettségű elektromos szakembere. Alapvető feladata az elektromos, elektronikus berendezések összeszerelése és beállítása, valamint az elektromos és elektronikus eszközök, műszerek bemérése, beállítása, javítása és karbantartása. Az előírtaktól eltérő mérési eredmények esetén képes a hibákat (hidegforrasztások, fóliaszakadások és zárlatok, hibás alkatrészek stb.) megkeresni és megszüntetni. Összeszereli és beállítja az elektronikai berendezéseket.